Boekingen

Chris van der Ende is de koning van improvisatie in comedyland. Deze hilarische stand up comedian weet van elke gelegenheid een feestje te maken. Hij is direct, schurend maar bij vlagen ook charmant en innemend. Je kunt Chris voor onder andere de volgende feestjes boeken. 

cursus_1024x1024

Improvisatie comedy

Chris van der Ende een specialist als het gaat om improvisatie. In zijn comedy act is hij ad-rem en gevat. Hij reageert met hilarische grappen op onverwachte situaties.  Daarom wordt hij ook vaak ingezet voor de zogenaamd ‘moeilijke’ optredens. Zoals feestjes,  festivals, diners en events. Chris weet als geen ander zijn publiek aan zich te binden. Net zolang totdat ze de handen stuk klappen.

chris van der ende

Act of MC (Master Of Ceremony)

Act of MC (Master Of Ceremony)Deze topcomedian is in te huren als act. Hij speelt dan een act tussen de 10 tot 45 minuten,  afhankelijk van uw wensen. Zijn stand up comedy is up tempo en zit vol improvisatie en herkenbaarheid. Ook als presentator kunt u hem boeken. Of zoals dit in de comedy wereld heet Master of Ceremony (MC). Hij kan als geen ander een warme en bruisende sfeer creëren waardoor andere acts of artiesten extra kunnen ‘shinen’.

chris van der ende

Stand Up Comedy Maatwerk

Op verzoek kan Chris van der Ende ook een stand up comedy act op maat voor uw event schrijven. Deze act in combinatie met zijn improvisatie comedy zorgt voor een succesvol show.

chris van der ende

Cursus Stand Up Comedy

 De cursus Stand Up Comedy heeft een informatief en interactief karakter, De cursisten worden uitgedaagd om eigen materiaal te schrijven en die tijdens de lessen aan elkaar te presenteren. Tijdens de lessen schaaf je door middel van opbouwende feedback aan je materiaal en aan je performance. Alle facetten van stand up comedy komen illustratief aan de orde waaronder: materiaal, presentatie, timing en stemgebruik.
Aan het eind van de cursus heb je een blokje materiaal waarmee je het podium op kunt.
Als cursist krijg je een reader met daarin de belangrijkste richtlijnen voor stand up