BIO

Chris van der Ende is een stand up comedian met een enorme staat van dienst. Hij is niet alleen een geniale comedian met een perfect gevoel voor timing, maar zeker ook een veelbesproken comedian. Je zou hem de Charlie Sheen van de stand up comedy kunnen noemen. Naast zijn rock and roll-leven heeft van der Ende natuurlijk ook een enorme CV. Zo trad hij op bij The Comedy Factory, bij het programma van Jorgen Raymann, bij Guzman presenteert en deed hij diverse bijdragen aan programma’s van PowNed.Je komt niet in zoveel tv-shows als je niet gepresteerd hebt en reken maar daar dat Chris van der Ende gepresteerd heeft.

Er zijn weinig comedians die op zoveel plekken hun comedy show speelden als van der Ende. Kroegen, cafés, poppodia en theaters, op allerlei plekken heeft Chris gestaan om zijn comedy show naar de mensen te brengen.Op een zeker moment besloot hij al die optreedervaring en comedy know how door te gaan geven. Hij startte zijn eigen comedy academy en begon andere comedians op te leiden. Vele aanstormende comedians zweren bij de zinvolle lessen die Chris van der Ende tijdens de comedy-cursus uitserveerde.

Ook tourde van der Ende met zijn avondvullende comedy show langs een aantal theaters. Want stil zitten is niet iets wat in zijn karakter zit. Een comedy show van Chris van der Ende is altijd een enorme beleving. Hij is rap van tong en de grapdichtheid is enorm. Daarbij schuwt hij gevoelige onderwerpen niet en laat hij het achterste van zijn tong zien.
Wanneer het om zijn publieksimprovisaties gaat krijgt menigeen krampen van het lachen. Niemand weet beter dan van der Ende hoe je kunt omgaan met een onverwachte situatie, zoals een telefoon die niet aanstaat.  Voorlopig is Chris van der Ende nog lang niet uitgeraasd. Deze getalenteerde stand up comedian is eigenlijk een legende bij leve.