Introductie workshops

De afgelopen jaren bewees Chris meermalen dat hij tot de top van grappenmakend Holland behoort. Dat blijkt uit de comedy prijzen die hij won, zijn tv optredens in Nederland en België en de vele grote festivals waar Chris te zien was. Chris geeft zijn liefde voor het vak graag door aan professionele commedians in wording. Zijn workshops onderscheiden zich door een heledere methode en een goede balans tussen theorie en praktijk. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om comedy te maken.

 

Partyworkshops

Stand up comedy is het vertellen van menselijke emoties op een komische manier. Mensen vragen zich wel eens af of je voor het vak in de wieg gelegd moet zijn, het antwoord is nee. Door het aanleren van een helder comedy systeem kan iedereen leren om mensen aan het lachen te maken. Chris heeft workshops verzorgd voor culturele instellingen, jongerenorganisaties, scholen enzovoorts.

 

Masterclass workshops

Ook op een hoger niveau kan Chris bijdragen aan de meer gedetailleerde aspecten van het schrijven en uitvoeren van comedy. Thema’s als improvisatie, podiumpresence en schrijven behoren tot de mogelijkheden.

 

Workshop komische improvisatie voor bedrijven

Iedereen kent situaties als de ongemakkelijke stilte, het ongebroken ijs, de saaie presentatie. Een goede grap is de remedie waarmee je elke sociale situatie naar je eigen hand kunt zetten. Humor geeft je een open houding, maakt je "likable”. Het kan je zelfs charisma verschaffen. Met handige tips en trucs van een ervaren comedian worden in deze workshop handvaten aangereikt waarmee je zelf aan de slag kunt in het dagelijks leven en natuurlijk op je werk.