Comedy Act

Chris is te boeken voor een ‘one man show’ van 15 min tot 60 min. In een relatief korte show klapt de ene grap vlot op de andere en er is veel interactie met het publiek. Een langere show doet meer denken aan cabaret, daarin zit een meer verhalende lijn, die Chris ook in zijn landelijke theatertour gebruikt. Ook in een langere show is veel komische interactie met het publiek. Elke show kent verrassingen en is persoonlijk.

 

Comedy Show  Op  Maat

Het is mogelijk om Chris te boeken voor een show op maat. Deze show wordt exclusief geschreven voor uw gelegenheid.  U kunt namen van personen, maar ook gebeurtenissen aandragen die verwerkt kunnen worden in de comedy routine. Geschikt voor bruiloften, vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, verjaardagen etc.

 

Comedy line-up show

Dit is een comedyshow met drie andere comedian’s, waaronder een MC, ofwel ‘master of ceremony’, welke de acts op een professionele manier aan – en afkondigt en daarnaast de show opent – en af sluit. Een line-up show is afwisselend, vlot, en interactief. Het voordeel van een line-up show is dat deze samengesteld kan worden naar ieders voorkeur en -niet onbelangrijk- budget.

Pubquiz!

Met de Chris PubQuiz hebben wij een unieke pubquiz in huis gehaald, het is namelijk de enige pubquiz van Nederland die wordt gepresenteerd door een echte Stand Up Comedian.
Voor boekingen ga naar http://www.getevents.nl/dagarrangementen/chris-pubquiz

 

Vragen en boekingen:
info@comedyinc.nlVoor een vrijblijvende offerte

Uw naam en/of bedrijfsnaam)

Uw Email (vereist)

Telefoonnummer

Soort booking

Gewenste datum

Tijdstip

Doelgroep

Zaalcapaciteit

Overige opmerkingen

captcha

Vul hier bovenstaande code in